THE SWINGING HOT DOGS

Malthe Nielsen - Sang & rytmeguitar
Henning Jensen - guitar & sang
Peter Søvad - kontrabas & vokal

Hot Dogs er meget inspireret af mindre vokale swinggrupper fra forrige århundrede, og deres finurlige måder at lege med stemmerne på. Med to guitarer og kontrabas, og naturligvis deres eminente vokalarbejde, fortolker de både kendte og mindre kendte evergreens. En spændende musikalsk blanding, der kan lede ørerne hen i retning af de tidlige Mills Bros., og Django Reinhardt.

SCA-BA-DU-BE-BOP

Med smagfulde afstikkere, til andre beslægtede stilarter, som ragtime, crooner-sang, rock-a-billy og 50`pop, præsenterer Hot Dogs et varieret og underholdende repertoire, lige velegnet til koncert som til fest.

Hot Dogs

Læs mere på hot-dogs.dk.

THE SANDS

Ole Sloth - keyboard & vokal
P
eter Søvad - kontrabas & vokal
Henrik Skøtt - trommer & vokal

The SandS står først og fremmest for

• Det rockede/poppede

• Det jazzede

 

Dernæst

• Det instrumentale

• Det vokale

 

Disse elementer, som kan blandes i forskelligt forhold og efter behag, har været udgangspunktet siden 1990, hvor vi indledte vores samarbejde. Siden da har vi spillet ved et ukendt antal privatfester, receptioner, ferniseringer, frokostjazz-arrangementer m.v.

Ved en privatfest er det instrumentale repertoire i brug under middagen, og ved den sædvanligvis efterfølgende dans, lægges vokalerne på. I receptionssammenhænge og lignende, vil det som regel udelukkende være instrumentalrepertoiret der er aktuelt.

Men som sagt: Kortene kan blandes efter lyst og smag!

I øvrigt kan besætningen udvides op til kvintet (saxofon & guitar) hvis det ønskes.

The SandS